Skip to main content
El Mobile World Congress vol menys polèmica i mòbils i més tecnologia.

El Mobile World Congress vol menys polèmica i mòbils i més tecnologia

El Mobile World Congress espera que la situació política no alteri una edició on l’internet de les coses és l’estrella.

El Mobile World Congress és el congrés tecnològic més important a nivell mundial. Des de la seva primera edició, celebrada el 2006, el Mobile i Barcelona han anat de la mà. Però aquesta edició de 2018 ha començat amb polèmica institucional.

La decisió de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent; i els representants de la Generalitat de no participar en la rebuda oficial al rei abans de la inauguració del Mobile World Congress, va iniciar una polèmica sobre la imatge de Barcelona cap a l’exterior i la repercussió que tindrà en futures edicions del MWC.

La realitat sembla ser una altra, segons informa La Vanguardia, Carles Grau, director general de la fundació Mobile World Capital diu,”no ens afecta la polèmica”. El Mobile és un acte que es troba còmode a la ciutat comtal; però l’esdeveniment necessita completa estabilitat per ser perfecte. Les reivindicacions ocasionals no són motius per alarmar-se; encara que si aquestes es tornen habituals i afecten el dia a dia de l’esdeveniment o als congressistes si minaran la confiança del Mobile amb Barcelona.

La Vanguardia també indica la preocupació de John Hoffmann, conseller delegat de GSMA, més per la repetició de vagues al metro que la plantada al rei en la inauguració.

Barcelona un referent al sud d’Europa de creixement tecnològic

Tal com vam parlar fa unes setmanes en un altre article; Barcelona es troba en el lloc 24 de les ciutats més tecnològiques del món. Aquest rànquing, elaborat per Business Insider, indica que Barcelona destaca per la importància que se li ha donat als smartphones. Els telèfons intel·ligents estan molt integrats a la ciutat i aporten informació als seus usuaris. A la vegada, a la ciutat comtal han crescut el nombre de dissenyadors industrials; els dissenyadors prometen un futur cada vegada més tecnològic per a la ciutat.

Aquesta aposta per la innovació tecnològica és el que fa de Barcelona una ciutat en la qual apostar per la celebració d’esdeveniments tecnològics. La ciutat comtal any rere any afiança la seva aposta per ser una ciutat connectada.

Barcelona, Esdeveniments, Mobile World Congress