Skip to main content

GENTIC

L’associació per a les empreses i professionals TIC

Què és GENTIC?

GENTIC és una associació empresarial oberta a totes les empreses i professionals TIC.

És a dir, tota Empresa o Autònom que creï, produeixi, comercialitzi, doni serveis o qualsevol altre activitat que inclogui productes TIC (Tecnologies de la Informació i les Comunicacions) pot ser soci de GENTIC.

També ho pot ser tota Empresa o Autònom que en la seva activitat faci un ús important de les TIC. 

About us

La nostra història

GENTIC (grup d’empreses de noves tecnologies de la informació i la comunicació) va néixer el 10 d’abril de 2003 amb el clar objectiu d’ajudar les empreses tecnològiques a consolidar-se i fer de catalunya un referent en la creació d’empreses TIC.

Molt temps ha passat des de la seva constitució, actualment GENTIC compta amb més de 60 socis de tota Catalunya, empreses que van des de multinacionals a petits autònoms i celebra anualment el GENTIC DAY, quart esdeveniment més important dels sector TIC a catalunya, que és un reflex del creixement de l’associació i del bon fer dels propis socis.

El nostre equip

A GENTIC creiem fermament en que la confiança és una de les bases de l’èxit i, per aquesta raó, volem que ens coneguis. 

President
Secretari – Assessor estratègic
Vicepresident econòmic – Tresorer
Cap de comunicació – Vocal
Cap de relacions institucionals – Vocal

On ens pots trobar

A GENTIC estem encantats que ens facis una visita, pots venir sempre que vulguis de dilluns a dijous de 9 AM a 13 PM a TCM2 (Av. Ernest Lluch, 32, 08320 Mataró).

Comunicació

Sabem que la comunicació és imprescindible per al bon funcionament de qualsevol organisme. A GENTIC posem a disposició de tots els nostres socis i usuaris un gran ventall de possibilitats, volem que estiguis al dia de les novetats del sector, de les notícies dels nostres socis i de totes les activitats i esdeveniments que et proposem, al seu torn, et proveïm de mecanismes perquè et puguis posar en contacte amb nosaltres sempre que vulguis.

Descobreix a la nostra pàgina de Facebook als nostres socis i totes les seves novetats i com estan escrivint el futur del sector TIC.

Tota l’actualitat i les últimes notícies del sector TIC les pots trobar en el nostre compte de Twitter, no et perdis res del sector que més canvia.

Creiem fermament en la transparència, GENTIC posa a disposició de qualsevol usuari tota la informació interna a través de LinkedIn.

Vols que parlem?

Si tens alguna pregunta o una forma de posar-te en contacte t’oferim el nostre correu electrònic, número de telèfon o a través de Facebook Messenger, no ho dubtis i contacta’ns!

Premsa