Skip to main content

CRÒNICA: Bona rebuda del taller online “Palanques de venda”

Juanjo Villalobos, gerent de Gettingcontacts i especialista en Networking ha estat el ponent convidat a la sessió, que ha apropat les claus per destacar sobre la competència a l’hora d’ampliar la nostra cartera de clients.

L’acte ha estat introduït per Albert Cortada, president de GENTIC, qui ha donat pas al ponent. Juanjo Villalobos, en directe des de Alcobendas (Madrid), ha realitzat una brillant presentació on ha donat a conèixer les bases per establir una estratègia comercial sòlida dins el context global actual.

Després de la ponència, ha arribat el moment de les preguntes, on els assistents han pogut interactuar amb el ponent de manera dinàmica i enriquidora.

L’equip d’EixDigital, GENTIC i FAGEM fem una lectura molt positiva de l’acte, que s’ha realitzat conjuntament amb Foment i que ha comptat amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya. En total hi han participat una quarentena de professionals de 36 empreses diferents.

L’acte ha estat organitzat conjuntament amb Foment del Treball Nacional, presentat per Albert Cortada Manchado, moderat per Roc Llahuet Claramunt i tancat per Roser Moré Roy.

Animem a totes les persones assistents a unir-se les noves sessions que estem preparant de cara als propers mesos.

Més informació a gentic.org, eixdigital.org i fagem.org.