Skip to main content

Èxit en la XI Nit de l’Empresariat del Maresme

El passat dijous 18 d’octubre es va celebrar la XI Nit de l’Empresariat del Maresme. L’acte va ser organitzat per la FAGEM, entitat sòcia de GENTIC, que va reunir 250 empresaris i representants del món institucional i empresarial català. La cerimònia va estar marcada pel 40è aniversari de l’entitat.

La Nit de l’Empresariat s’ha convertit en una cita obligatòria per l’entramat empresarial del Maresme. La cerimònia, que va tenir lloc a Sant Vicenç de Montalt, tenia com a plat fort el lliurament dels IX Premis FAGEM que donen visibilitat pública al teixit empresarial del Maresme.

La cerimònia va ser conduïda per la presidenta, Rose Moré. En la seva intervenció, Moré va destacar l’enorme importància de vincular el sector empresarial amb el jovent: “Hem de ser capaços d’integrar la gent jove al món de l’empresa. Hem d’aconseguir que el jovent ens miri i ens reconegui”. La presidenta també va mencionar la gran rellevància que té el teixit empresarial com a element transformador de la societat: “La FAGEM continuarà fent aquest camí uns 40 anys més”.

Després del sopar i els discursos de les autoritats, es va procedir al lliurament dels IX Premis FAGEM. En total es van entregar cinc reconeixements de diferents tipus a empresaris de la comarca. El premi principal se’l va endur CEO Maresme, entitat sense afany de lucre distingida per la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic del territori.

A continuació trobareu els guanyadors dels IX Premis FAGEM, entregats durant la mateixa Nit de l’Empresariat del Maresme. Descobreix els projectes premiats fent click.

Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial

Fundació CEO del Maresme

 

Menció Especial FAGEM al Jove Empresari

Núria Alsina, Espai Mima’m

 

Menció Especial FAGEM a la Dona Empresària

Francina Bigorra, Fransi

 

Reconoixement a la Contribució a l’Associacionisme Empresarial

Martí Ramoneda, Associació de Marxant del Maresme

 

Menció Especial a la Contribució a l’Associacionisme Empresarial

Unió de Botiguers de Mataró