Skip to main content

Nit de l’Empresariat del Maresme


  • Dijous 18 d’octubre
  • De 20:00 a 23:30
  • Restaurant Turó del Sol (St. Vicenç de Montalt)

Descripció

La Nit de l’Empresariat del Maresme arriba enguany a la seva XI edició consolidada com un dels actes empresarials més esperats de l’any a la comarca. El proper 18 d’octubre el Turó del Sol tornarà, per segon any consecutiu, a acollir una trobada que aplega prop de 250 personalitats del món empresarial, econòmic i institucional del Maresme.

L’acte, en format sopar, inclou el lliurament dels IX Premis FAGEM, que busquen donar visibilitat pública al teixit empresarial del Maresme. Enguany s’entregarà el Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial  i dues mencions especials, al Jove Empresari menor de 41 anys i a la Dona Empresària. A més,l’entitat farà entrega del Reconeixement a la Contribució a l’Associacionisme Empresarial, un guardó amb el que vol homenatjar aquell empresari o empresària maresmenca que per la seva trajectòria professional suposi un actiu per la comarca.

El preu de la Nit de l’Empresariat (inclou sopar) és de 60 euros (IVA inclòs). En els propers dies es facilitarà mètode de pagament.