Skip to main content

Nou postgrau del Tecnocampus: Com sanejar l’administració pública a través de lideratges ètics

El TecnoCampus inaugura un nou postgrau per fomentar administracions eficients i que s’adaptin a les demandes actuals dels ciutadans.

La nostra societat evoluciona a un ritme frenètic a causa, en gran part, dels avanços en el terreny de les noves tecnologies de la informació i la comunicació. Aquestes s’han convertit en una peça clau en l’engranatge social i econòmic del nostre temps. Les TIC obliguen a les empreses a replantejar el seu model de treball i a innovar per no quedar obsoletes.

En aquest sentit, el paper dels directius és vital. “La clau és adaptar-se als nous temps”, destaca Ismael Hernández, coordinador del nou Postgrau en Direcció i Gestió Públiques. Aquest programa serà impartit per l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del TecnoCampus juntament amb l’Escola d’Administració Pública de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Mataró.

Ens trobem en un moment en què les administracions públiques es troben sota la lupa dels ciutadans. Els nombrosos casos de corrupció d’aquests darrers anys n’és un dels factors principals. Aquest postgrau neix amb la intenció de formar els directius del consorci de Mataró. Es tractaran temes tan actuals com la transparència, la comunicació, la gestió de dades, la innovació o la tecnologia.

Segons el coordinador: “El nostre objectiu és potenciar lideratges ètics. Aquests han d’ajudar a aconseguir administracions públiques eficients i que donin resposta a les necessitats reals i exigències de la ciutadania en l’entorn actual”. Aquest mateix afirma que la primera edició ha tingut molt bona acollida entre els directius de l’Ajuntament de Mataró.