Skip to main content
TIC3 Bages: sopar anual obert amb el focus posat en la fotònica.

TIC3 Bages: sopar anual obert amb el focus posat en la fotònica

TIC3 Bages celebrarà el proper 15 de febrer de 2018 el seu sopar anual de socis a la sala d’actes de la UPC de Manresa.

Com cada any, l’associació TIC3 Bages, que té com a objectiu potenciar el sector TIC a la Catalunya central, celebra el seu sopar de socis. Aquest sopar té com a objectiu que els socis es puguin reunir i compartir les seves experiències.

L’esdeveniment es celebrarà el 15 de febrer de 2018 a les 19:30 hores a la sala d’actes de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa de la UPC. L’acte serà una celebració oberta a tothom, no només socis de TIC3. És una oportunitat única per als assistents de fer sinergies amb les empreses tecnològiques més potents de la catalunya central És una oportunitat única per als assistents de fer sinergies amb les empreses tecnològiques més potents de la catalunya central i per assistir a la conferència que realitzarà Lluís Torner, director de l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO), sobre la fotònica.

El sopar de TIC3 Bages també comptarà amb la presència de Joan Badia, vicepresident del Consell Comarcal del Bages i responsable de l’àrea de desenvolupament, i  Xavier Cano, tècnic de promoció econòmica de l’Ajuntament de Manresa.

TIC3 Bages i la importància de la fotònica

Des de TIC3 Bages ens diuen: “La fotònica és omnipresent a la vida quotidiana, a casa, a la feina, a l’hospital i a la industria. Durant els darrers anys s’ha transformat en un dels ingredients necessaris tant per fer possible la societat moderna com per avançar les fronteres de la ciència. El resultat són aplicacions que fins fa poc eren ciència ficció i que ara ja són una realitat. Es tractaran algunes de les aplicacions actuals i futures de la fotònica en àmbits industrials i de tecnologia frontera, com ara sensors, nous materials, fotovoltaica, nanomedecina o tecnologies quàntiques.”

Si vols assistir a l’esdeveniment pots fer-ho des d’aquest enllaç

 

Fotònica, TIC3 Bages