Skip to main content
Wearables, la tecnologia que pot ajudar-te a estar més sa.

Wearables, la tecnologia que pot ajudar-te a estar més sa

La tecnologia dels wearables, dispositius vestibles, ha crescut en vendes aquest 2017 i han trobat el seu nínxol de mercat al estar cada vegada més enfocats a l’esport i la vida sana.

Els aparells wearables són cada vegada més comuns entre la població, aquestes eines han crescut en vendes de forma ràpida. El factor d’èxit d’aquests dispositius es la gran quantitat de dades que ofereixen.

Els wearables permeten als seus usuaris poder monitoritzar en directe gran quantitat d’activitats que fan diàriament. Els passos que es donen, el ritme cardíac o les hores de son es tornen dades que ajuden els usuaris a saber quant sans estan i si poden millorar les seves accions diàries.

Amb el creixement gradual d’aquest mercat hem vist créixer la quantitat d’empreses que ofereixen aquestes eines, rellotges, bandes, polseres i fins i tot anells amb tecnologia que permeten enviar la informació als mòbils, són els aparells que podem trobar a les botigues actualment.

Aquest creixement de competidors ha permès també la democratització de la tecnologia, permetent que entrin empreses que competeixen via preu.

Al seu torn, les grans companyies del sector han passat a l’estratègia de fer veure al seu possible client la necessitat d’una segona pantalla per les seves rutines diàries i amb informació alternativa a la que ofereix el seu telèfon intel·ligent.

La societat demana pantalles de mòbils cada vegada més grans, això afavoreix la usabilitat però ha perjudicat el seu transport en certes situacions. Els wearables han trobat l’espai perfecte per entrar al mercat amb aquesta situació, la seva comoditat per a consultes concretes i per fer activitats a l’aire lliure és més que clara.

L’obsessió per la vida sana, cada vegada més habitual a causa de la quantitat d’informació i l’augment de les aplicacions que faciliten el seguiment de les rutines i el seu correcte compliment, ha fet que aquests aparells es converteixin en el company perfecte que agrupi totes aquestes eines. Aquesta necessitat d’estar sa no només es veu en el sector dels wearables, és cada vegada més habitual que accessoris esportius, bàscules, matalassos, i fins i tot raspalls de dents, estiguin connectats a un telèfon intel·ligent i aportin dades sobre com de bé els fem servir.

La mateixa Associació de Tecnologia de Consum dels Estats Units indica que el mercat de wearables creixerà aquest any al veí país del nord 4 per cent gràcies a la venda de 49.300.000 d’unitats.

Wearables