Skip to main content

Novetats 2019: Els esdeveniments TIC que ens prepara l’any nou

A mesura que s’apropa el final d’aquest 2018, no podem fer altra cosa que desplaçar la mirada cap a l’any nou. Després de fer la pertinent valoració anual, és moment d’encarar el 2019. Aquest any prepara esdeveniments de tota mena, des del titànic Mobile World Congress fins a actes de més petit abast però d’igual interès. Pots descobrir-los tots a la secció ACTES GENTIC.

A un mes de la finalització de l’any corrent, GENTIC et prepara l’agenda provisional dels esdeveniments més destacats. Com cada any, tots els actes TIC d’interès desenvolupats a casa nostra seran comunicats a través dels nostres mitjans. No te’n perdis cap detall a través del nostre newsletter.

Grans esdeveniments

Mobile World Congress – 25/02. El mes de febrer ens porta l’esdeveniment TIC estrella del nostre país. El MWC segueix creixent en nombre d’assistents i participants, i no sembla que es pugui aturar. La Connectivitat intel·ligent serà el tema estrella d’aquesta nova edició. Els líders tecnològics mundials se citen en una setmana frenètica de presentacions, exposicions, conferències, networking, etc.

Detalls

EShow Barcelona – 12/03. Just després del MWC ens espera l’eShow 2019. Aquesta és la cita ideal on conèixer com implementar noves solucions, tècniques i eines que permetran l’èxit en l’estratègia de màrqueting i creixement del comerç online. Els líders dels eCommerce més punters en l’àmbit nacional i internacional es reuniran en aquest gran esdeveniment.

Detalls

GENTICDAY 2019

En l’àmbit d’actes a escala territorial, GENTIC prepara una nova edició de la Gran Trobada del Sector TIC Català. Després de l’èxit de l’edició de 2017, l’associació prepara una nova cita de l’esdeveniment. Els detalls del contingut de l’esdeveniment estan per confirmar, però l’acte tindrà lloc a la tardor de 2019. Els principals actors de l’escenari TIC català no faltaran a la trobada.

Detalls

Així doncs, només cal estar atent a les nostres comunicacions per tal de no perdre’s cap acte TIC a Catalunya. Els esdeveniments i dates citades poden variar, per tant us animem a seguir de ben a prop totes les actualitzacions.

AGENDA GENTIC