Skip to main content

Èxit total en una Nit de l’Emprenedoria carregada d’humor i projectes trencadors

Gran assistència en la Nit de l’Emprenedoria 2018, conduïda per l’actor Pep Plaza.

Un any més, GENTIC ha format part del jurat dels premis CREATIC, entregats durant la gala.

L’auditori del Tecnocampus s’omplia de gom a gom el passat dimecres 28 de novembre. Un any més, Tecnocampus i Ajuntament de Mataró organitzaven la Nit de l’emprenedoria 2018. L’esdeveniment tenia l’objectiu de fomentar les relacions i la cooperació empresarial, reconèixer les iniciatives emprenedores i premiar la responsabilitat social de les organitzacions. El plat fort de la nit va ser l’entrega de la 18a edició dels premis CREATIC.

L’acte va ser conduït per l’actor i humorista Pep Plaza, qui amb grans dosis d’humor va amenitzar la celebració. Els assistents van gaudir de les ocurrències de l’intèrpret, responsable de les rialles del públic en repetides ocasions. La gala va finalitzar amb un sopar en forma de refrigeri a la sala Foyer del Tecnocampus. Tot plegat va anar acompanyat de música en directe on premiats, autoritats i assistents van poder intercanviar salutacions, felicitacions i fer networking.

El comediant Pep Plaza, presentador de la gala.
El comediant Pep Plaza, presentador de la gala.

Premis Creatic 2018

Un any més, GENTIC formava part del jurat tècnic i oficial dels premis CREATIC d’enguany. En aquesta 18ena edició, el certamen tornava a premiar els projectes emprenedors més innovadors. Dels 40 projectes presentats, es van triar 10 finalistes. Després de la valoració del jurat, es van escollir els 3 guanyadors amb premis en metàl·lic de 3.000, 6.000 i 12.000 euros respectivament.

El projecte guanyador d’aquesta edició va ser la iniciativa de Mariam Ayadi i Nil Mandri, pel projecte WiPass. Aquest consisteix en un dispositiu que permet als usuaris connectar-se a una xarxa WiFi sense la necessitat d’introduir contrasenya. La iniciativa s’endugué el premi econòmic juntament amb l’estada a la incubadora del Tecnocampus amb una bonificació del 50%.

Projecte WiPass, guanyador dels premis CREATIC 2018.
Projecte WiPass, guanyador dels premis CREATIC 2018.

Balanç molt positiu

Un any més, el Tecnocampus va satisfer les espectatives dels assistents en tots els sentits. Tant la celebració de l’acte, que va ser tot un èxit, com en l’organització dels Premis Creatic, que es consoliden com els més rellevants de la zona, van funcionar a la perfecció.

GENTIC valora molt positivament la col·laboració amb aquest certamen, de la mà del Tecnocampus. En l’àmbit de visibilitat, celebrem el gran reconeixement que aporta aquesta participació. Tanmateix GENTIC celebra l’oportunitat de poder aportar recursos en el desenvolupament i reforç del món educatiu i emprenedor, bàsic per a l’enriquiment del teixit empresarial.

No et perdis el vídeo-resum del Tecnocampus.

Pròxims actes TIC