Skip to main content
Ensertia

Entrevistem a Ensertia: “Volem establir lligams amb noves empreses tecnològiques”

Hem parlat amb Ensertia, empresa especialitzada en tecnologia VOIP i telecomunicacions, unida a GENTIC a principis d’aquest mes d’octubre.

El projecte empresarial d’Ensertia comença l’1 de setembre de 2016 a Sant Cugat de Vallès. L’empresa es defineix com “el servei global de telecomunicacions que millor s’adapta a la teva PIME”.

Tal com ens comenten a través del seu eslògan, el seu perfil de client principal són les pimes de més de 5 treballadors. Ens comenten també que molts dels seus clients els han escollit gràcies al seu servei tècnic professional. Entre les característiques més destacables d’Ensertia també hi trobem l’absència de permanències i el seu servei de consultoria de telecomunicacions.

De cara al futur, Ensertia espera expandir la seva oferta durant els anys vinents. “Volem tenir la nostra pròpia xarxa mòbil i de fibra abans de 2020”. Entre les perspectives de futur també esperen obrir noves delegacions a tot el territori nacional.

Ensertia treballa amb diverses empreses tecnològiques. El seu servei més sol·licitat entre aquest públic és el paquet total de tecnologia amb productes de diferents empreses. En aquest sentit, destaquen el seu valor afegit respecte a la competència: “Som diferents perquè treballem sense permanències. No és necessari haver de comprar cap telèfon ni fer un rènting, amb la quota mensual n’hi ha prou per treballar amb nosaltres”. Aquesta quota mensual inclou un servei tècnic de qualitat propi i una consultoria de telecomunicacions.

Respecte a la seva arribada a GENTIC, ens comenten que van conèixer l’associació fa dos anys. “Ens la va presentar fa un parell d’anys un company. “La nostra motivació és establir lligams amb altres empreses tecnològiques per col·laborar”.

Finalment, el seu desig de cara l’any que ve és esdevenir operadors mòbils abans de nadal.

Descobreix la fitxa de soci d’ENSERTIA

Crea la teva fitxa de soci GENTIC