Skip to main content
Premis CREATIC 2019.

Les 5 coses que has de saber sobre els Premis Creatic 2019

Els premis Creatic són un estímul i una oportunitat per als millors projectes empresarials innovadors i/o tecnològics, i els ofereix suport financer, logístic i d’acceleració.

1. Estan dirigits a emprenedors i empreses de nova creació.

Si tens un projecte empresarial, els Premis Creatic poden ser l’impuls que necessites per fer-lo realitat. Els premis també són una oportunitat per fer créixer la teva nova empresa amb tot el seu potencial, en un entorn dinàmic i innovador.

2. Potencien les millors iniciatives empresarials en l’àmbit tecnològic i d’innovació.

Un dels requisits clau és que el projecte sigui innovador i/o tecnològic, havent iniciat l’activitat aquest mateix any 2019. Per això mateix es destaca la innovació com un element clau a l’hora de participar.

3. Hi ha 21.000 euros en premis.

Els premis es divideixen en 1r, 2n i 3r lloc, amb una aportació en metàl·lic de 12.000, 6.000 i 3.000 euros respectivament.

Juntament al premi econòmic, l’organització donarà accés a la incubadora amb l’estada bonificada al 50% durant el primer any. Tanmateix, es donarà suport en la promoció i presència als mitjans pels projectes guanyadors.

4. Els criteris de selecció tenen en compte tots els factors influents.

Es valoraran un total de 8 ítems que tenen a veure amb l’entorn competitiu de l’empresa, la viabilitat econòmica del projecte o el grau d’innovació tecnològica.

Tots aquests factors sumen un total de 40 punts que decidiran l’empresa guanyadora. Podeu consultar les bases a través d’aquest enllaç.

5. Pots participar a través de la web de TecnoCampus Mataró.

Fins el dia 10 d’octubre de 2019 a les 15:00 es mantindrà obert el període d’inscripció a la pàgina web de TecnoCampus Mataró. Per participar només cal enviar una sol·licitud i seguir les instruccions que rebràs per correu electrònic.