Skip to main content
La nit dels emprenedors es celebra el 23 de novembre amb la col·laboració de GENTIC.

La nit dels emprenedors es celebra el 23 de novembre amb la col·laboració de GENTIC

La nit dels emprenedors, és el punt de trobada anual per a les empreses, emprenedors i start-ups i es celebrarà el dia 23 de novembre a les 20 hores de la nit al TecnoCampus.

La nit dels emprenedors s’ha convertit en una costum i, aquest acte que es celebra anualment al TecnoCampus i commemora la seva dissetena edició, és un reflex de l’esperit emprenedor de la regió.

L’acte té com a objectiu el lliurament dels premis Creatic.

Els premis Creatic que, a paraules de la organització, són un estímul i un reconeixement als millors projectes empresarials dins l’àmbit tecnològic i de la innovació, especialment en els sectors salut, tèxtil, mobile i indústria 4.0.

Aquests premis s’emmarquen dins de dues categories, premi a la millor idea empresarial i premi a la millor start-up. El premi a millor idea, pensat per donar una empenta a emprenedors que vulguin posar en marxa la seva idea de negoci, obtenen, entre d’altres incentius, un premi en metàl·lic de cinc mil euros per al guanyador i de tres mil euros per al segon classificat. La categoria de millor start-up premia a les millors empreses que han iniciat la seva activitat des del’1 de gener de 2015 i que segueixin actives i se les dota d’un premi en metàl·lic (de 5.000 euros per al primer classificat i de 3.000 per al segon), una bonificació del 50% en el preu de lloguer del primer any en una oficina a la incubadora d’empreses del TecnoCampus, suport en la promoció i presència a mitjans i amb la opció a participar al Programa Innoemprèn.

Durant la nit dels emprenedors també es premiaran les iniciatives emprenedores universitàries, s’atorgarà un guardó a estudis, treballs de final de grau o idees de negoci plantejades entre els estudiants dels tres centres universitaris del TecnoCampus.

En el transcurs de la vetllada també es farà l’entrega dels primers Reconeixements a la innovació empresarial a empreses del territori que han apostat per la innovació com a estratègia de creixement i consolidació i/o han implementat iniciatives empresarials d’impacte social. A més, l’Ajuntament de Mataró lliurarà els reconeixements a la Responsabilitat Social de les Organitzacions.

GENTIC, un any més, col·labora amb aquest acte, GENTIC es patrocinador i també participa com a jurat tècnic (Fernando Montans) i jurat oficial (Albert Cortada).

Llegeix més sobre el tema: Article “La nit de l’emprenedoria i la innovació, punt de trobada anual d’emprenedors, start-ups i empreses del territori” del TecnoCampus.

Nit dels emprenedors, Premis Creatic, TecnoCampus