Skip to main content
L'InnoEmprèn ha obert el seu període d'inscripció.

L’InnoEmprèn ha obert el seu període d’inscripció

Fins el 17 de Novembre estan obertes les inscripcions per al InnoEmprèn, programa d’alt rendiment per a emprenedors.

Un any més TecnoCampus, parc científic i de la innovació ubicat a Mataró (Barcelona), obre el seu període d’inscripció per a la celebració del InnoEmprèn.

L’InnoEmprèn és un programa d’alt rendiment que té com a objectiu ajudar els emprenedors a dur a terme la seva idea de negoci, es vol transformar idees de negoci en projectes d’empresa reals.

Per aconseguir l’èxit en aquestes idees de negoci el que es fa és, des del 28 de novembre de 2017 al 6 d’abril de 2018, aconsellar als candidats, donar-los mecanismes i facilitats per testejar la proposta de valor al mercat, aplicant metodologies com el Lean StartUp, Customer Development, Business Model Canvas i Prototyping. El programa InnoEmprèn compte, al seu torn, amb experts en diverses matèries que faciliten als participants desenvolupar les diferents parts de la idea de negoci i col·laboren per donar cos al projecte.

Aquest programa és de 100 hores que inclouen la formació, el mentoring, la consultoria i les tutories individuals.

A QUI S’ADREÇA

Persones emprenedores que tenen una idea de negoci singular, innovadora o de base tecnològica amb una proposta de valor diferenciada o empreses de recent creació amb model de negoci innovador o tecnològic en procés de validació.

REQUISITS

Emprenedors/res que tenen una idea de negoci singular, innovadora i/o de base tecnològica o empreses de recent creació amb model de negoci innovador i/o tecnològic en procés de validació amb compromís d’assistència i participació activa al programa.

La inscripció està oberta fins el 17 de novembre de 2017 i és un programa 100% subvencionat, sense cost per als participants i que compta amb places limitades.

En cas de voler més informació pots enviar un correu a innoempren@tecnocampus.cat i per a més informació pots accedir a la web del InnoEmprèn aquí.

Llegeix més sobre el tema: Article “Què és InnoEmprèn?“del TecnoCampus.

Emprenedors, InnoEmprén, TecnoCampus