Skip to main content
Assemblea GENTIC 2019

Innovació, pla estratègic i blockchain, protagonistes de l’Assemblea General 2019

L’acte va discórrer en un ambient participatiu i constructiu.

Un total de 15 socis de 14 empreses diferents van assistir a l’Assemblea d’enguany, que va tenir lloc a l’Hotel SORLI Emocions de Vilassar de Dalt. Els assistents es van mostrar participatius i interessats en el present i futur de l’associació, aportant les seves perspectives i propostes. La Junta de GENTIC al complet va encapçalar l’acte.

L’acte es va iniciar amb uns minuts de demora degut al networking espontani que es va produïr poc abans de començar. Els membres de GENTIC van conversar sobre els seus projectes en marxa i sobre el Blockchain, que va esdevenir un dels temes més comentats.

Pla estratègic per 2020

El president de GENTIC, Albert Cortada, va obrir l’acte amb la presentació de la memòria anual i l’explicació del pla estratègic de l’associació. Segons Cortada, GENTIC vol esdevenir un actor de valor afegit en Transformació Digital i Innovació.

Imagen
Albert Cortada, president de GENTIC.

El president va resumir els objectius principals de l’entitat en tres grans titulars: Posicionament en innovació i TD, Atracció de més projectes, empreses i persones i Noves vies de finançament.

Tot seguit, Cortada va procedir a detallar els objectius mitjançant la descripció de les accions estartègiques concretes que GENTIC desenvoluparà properament.

En finalitzar l’exposició d’Albert Cortada es va procedir a la presentació de l’estat de l’àrea econòmica per part del vicepresident econòmic, Fernando Montans.

Imagen

Montans va compartir amb els assistents els comptes anuals de l’associació, comentant les dades de manera detallada. El vicepresident econòmic va promoure un petit debat sobre les noves vies de captació de socis. Tots els assitents van dir la seva i es va acordar una acció promocional vinculada als premis CREATIC.

Un cop finalitzades les presentacions dels membres de la Junta de GENTIC, els presents van gaudir d’un sopar marcat per un clima distès i cordial.

La innovació, ‘trending topic’ de l’acte

Un cop acabat el sopar, Roc Fages, membre de GENTIC i expert en innovació, va iniciar la seva presentació “Innovar amb una plaça de pàrquing”. Fages va compartir un conjunt de casos d’èxit on la innovació ha tingut un paper fonamental. La seva presentació va suscitar un gran interès entre els presents.

Finalment, Maria Mora, directora del departament d’innovació de Foment, va explicar de primera mà en què consisteix el programa PROACCIÓ i com poden beneficiar-se els socis de GENTIC.

Maria Mora va tancar l’acte.