Skip to main content
ProAccio40 indústria 40

Sessió informativa del programa ProACCIÓ 4.0 a Mataró

La quarta revolució industrial

En el moment en el qual estem vivint, la indústria 4.0 ja és una realitat i està suposant una transformació dins del món empresarial. Són moltes les empreses que estan adoptant tecnologies punteres com el big data, la intel·ligència artificial o la internet de les coses, per exemple.

Estem davant de l’anomenada quarta revolució industrial i passa per la digitalització de les pimes.

Com t’afecta la indústria 4.0

Les empreses sovint no saben com encarar aquesta revolució i desconeixen com sumar-s’hi. O potser ja s’han plantejat integrar alguna de les noves tecnologies però els hi cal un ajut econòmic.

En la propera sessió de presentació del programa d’ajuts i serveis 4.0 per pimes hi tenen cabuda qualsevol d’aquestes situacions. Tant si estàs en el punt inicial i et cal identificar la tecnologia 4.0 que millor s’integrarà en el teu negoci, com si ja has decidit sumar-te a la digitalització de la teva pime, però et cal impuls econòmic.

Save the date: Dimarts 11 de febrer de 9:30 a 11:15h

En aquesta sessió trobaràs eines que t’ajudaran a saltar cap a la indústria 4.0 o també anomenada indústria intel·ligent. Vine i rep la informació que et cal sobre els serveis i instruments financers dels quals pots beneficiar-te per la teva transformació digital.

Inscriu-te i afronta aquest nou repte industrial i tecnològic. Pots reserva plaça aquí.