Skip to main content

GENTIC participa a la 19a edició de la Nit de l’Emprenedoria

Fernando Montans, vicepresident econòmic de GENTIC, va formar part del jurat tècnic dels premis CREATIC.

L’Auditori del TecnoCampus va acollir el passat dijous la Nit de l’emprenedoria, durant la qual es van lliurar els premis als guanyadors de la 19a edició dels premis Creatic i els reconeixements a la Responsabilitat Social de les Organitzacions (RSO).

A l’acte hi va assistir Fernando Montans, vicepresident econòmic de GENTIC i membre del jurat tècnic dels premis CREATIC. Els CREATIC són un estímul per a emprenedors, start-ups i empreses del territori, i suposen un reconeixement molt positiu per a les propostes guanyadores.

Montans es va mostrar molt satisfet d’haver participat en aquesta edició de la Nit de l’Emprenedoria:

El projecte guanyador del primer premi Creatic 2019 a la millor iniciativa empresarial en l’àmbit de la tecnologia i la innovació va ser Health xCode, impulsat per Pol Cervera. Es tracta d’una solució per optimitzar al màxim el rendiment i millorar la salut de les persones mitjançant l’anàlisi de l’ARN combinat amb intel·ligència artificial. Aquesta iniciativa ha estat premiada amb 12.000 € i una bonificació del 50 % del primer any en l’allotjament a la incubadora d’empreses del TecnoCampus.

Durant l’acte també es va atorgar el premi Creatic a l’Emprenedoria Universitària del TecnoCampus. S’hi havien presentat 36 candidatures d’estudiants del TecnoCampus, i el guanyador va ser Xavier Soldevila i el seu projecte FingerClik, una solució de packaging monodosi per al mercat cosmètic.

GENTIC participa activament en el desenvolupament tecnològic del territori.