Skip to main content
tomas cascante, la trampa del atril

GENTIC recomana: “La trampa del atril”, la xerrada de Tomás Cascante que no et pots perdre

Tomás Cascante compartirà les claus per afrontar una ponència en públic amb totes les garanties en la seva nova la xerrada “LA TRAMPA DEL ATRIL”.

Ets dels que han de parlar en públic i encara et fa una mica de cosa enfrontar-te a la ‘solitud del parlador de fons’? Si és així, hauries assistir el proper 28 de març de 9:30 a 11:00h a la Cambra de Comerç de Barcelona.

Tomás Cascante dóna una interessant xerrada sobre les seves experiències en comunicació al llarg de 20 anys d’experiència organitzant esdeveniments, parlant en ràdio i TV, dirigint locutors, moderant ponents, etc. Com ell mateix diu, “observant a centenars de ponents a les més diverses posades en escena i auditoris de tot el món“.

La xerrada, que porta per títol “LA TRAMPA DEL ATRIL” no és el clàssic manual sobre com impostar la veu o com afrontar les mirades del públic. La xerrada és un conjunt de més de vint experiències viscudes per Cascante al llarg de la seva carrera com a comunicador.

En uns 60 minuts, Cascante et farà veure els importants aspectes del fet de parlar en públic. Alguns d’aquests aspectes tan reals i quotidians que -per la seva obvietat- no solen ser tractats en els mil i un llibres i vídeos editats sobre aquesta matèria. No obstant això, la seva observació i tractament són fonamentals per a abordar amb èxit la relació ponent-públic.

Aquesta xerrada és una experiència enriquidora a la qual Cascante li dóna un toc de desenfadada frescor que ens convida a afluixar-nos la corbata, pujar a l’escenari i començar a parlar sense pors ni prejudicis.

Canvia la por per una autèntica passió per parlar en públic.

INSCRIU-TE ARA