Skip to main content

GENTIC recomana: “El desafiament de prendre decisions”

Fernando Montans, company de GENTIC, et convida a “EL DESAFÍO DE TOMAR DECISIONES”, un faubulós i gratuït taller on compartirà les claus per afrontar les inseguretats creades a l’hora de prendre decisions que afecten el nostre entorn.

La sessió tindrà lloc el pròxim 27 de març a Barcelona i és gratuïta per als membres de GENTIC.

No són pocs els experts que han detectat la creixent necessitat d’aprendre a controlar les inseguretats originades per  la presa de decisions. Prendre les regnes sobre les decisions que ens afecten a nosaltres i al nostre entorn està al teu abast. A continuació descobriràs què t’espera a l’interessant sessió organitzada per Fernando Montans, membre de GENTIC.

La presa de decisions significa iniciar un procés intern que no és lineal perquè hi intervenen molts factors. L’equilibri de tots ells és el que et porta a saber amb certesa si estàs prenent la decisió correcta. Necessites descobrir quin procés és el que realitzes per prendre decisions i com ho pots millorar.

Gaudir d’aquest procés, sense angoixes, ni dubtes, ni sensacions de culpa està al teu abast.

GENTIC et recomana aquest taller gratuït amb reserva prèvia. L’acte, que ha tingut una gran acollida, és el primer de diversos tallers gratuïts anuals que s’estan preparant.

Així doncs, si t’interessa descobrèixer amb nosaltres les claus per prendre bones decisions pots reservar aquí la teva plaça. Deixa’ns les teves dades i et confirmarem la teva presència.

Data: 27 de març
Horari: 19h a 21: 30h.
Lloc: Centre “Coaching Sostenible” (c/Casp, 116, Barcelona)

INSCRIU-TE AQUÍ