Skip to main content
Crònica Mobile Week 2019

Quàntica, IOT, Smart Cities i Drons impulsen la Mobile Week 2019

Unes 150 persones han gaudit de les conferències durant la Mobile Week 2019.

Sinergia valora positivament l’edició d’enguany, que s’ha desenvolupat a quatre ubicacions diferents.

La Mobile Week aterrava aquest any en quatre noves ubicacions del territori català. Les ciutats de Mataró, Manresa, Vic i Sant Pere de Ribes han gaudit de quatre dies de conferències conduïdes per diferents experts del sector.

Les quatre disciplines d’enguany han estat la quàntica, IOT, ciutats intel·ligents i drons. Totes les conferències han estat encapçalades per experts en aquestes branques tecnològiques en gran creixement.

La Mobile Week 2019 ha estat intensa i ha tingut un desenvolupament variat. Hi ha hagut pics d’assistència de fins a 40 visitants. Una de les conferències amb més convocatòria ha estat la de “La Re-Evolució Quàntica”, d’Alfonso Rubio. La conferència “Ciutats intel·ligents” de Jordi Marín també ha estat tingut una bona assistència en el conjunt de la setmana.

Pel que fa a les sessions “IOT Girbau” i “Drons”, ambdues han tingut una rebuda molt positiva per part dels assistents. En tractar-se de dues disciplines en plena evolució, han estat molts els curiosos que s’han adreçat als recintes de la Mobile Week 2019.

Associacions col·laboradores com TIC Osona han fet ressò de la bona rebuda de la Mobile Week en les seves xarxes socials. En aquest sentit, l’associació destaca la presència d’estudiants de la Universitat de Vic en l’acte de “Drons”.

La Mobile Week va patir un canvi de dates a causa de la vaga general del dijous 21 de febrer. Algunes de les conferències van haver de ser posposades a una nova data. Malgrat tot, els ponents s’han mostrat satisfets amb l’experiència i el feedback positiu rebut per part dels participants.

La valoració general per part de Sinergia i GENTIC és positiva, tenint en compte que les futures edicions tenen una previsió de creixement positiu.

ACTES PROPERS