Skip to main content
GENTIC estrena nova pàgina web.

GENTIC estrena nova web i estratègia de comunicació

GENTIC inicia 2018 estrenant nova pàgina web i amb una nova estratègia de comunicació més centrada en els socis i en la divulgació tecnològica.

GENTIC (grup d’empreses de noves tecnologies de la informació i la comunicació) estrena avui la seva nova web. Aquesta plataforma té com a principals objectiu posar als socis com a centre de l’espai web, ser un referent de l’actualitat del sector tecnològic, celebrar i ajudar en l’organització d’esdeveniments TIC i realitzar activitats de divulgació tant de temes tecnològics com de temes empresarials. GENTIC també pretén millorar la comunicació amb socis, col·laboradors i usuaris.

Durant el present any se centraran més recursos en les següents accions, destinades totes elles a complir els principals objectius de l’associació:

Comptes d’empresa per als socis

Amb l’objectiu de posar al soci en el centre de l’activitat comunicativa, GENTIC pretén crear comptes d’empresa individuals. D’aquesta manera, els socis podran tenir espais propis en els quals exposar qui són, que fan, on es troben i mostrar els productes i/o serveis que fan, tot això a través de la unió de vídeos, imatges, textos i altres elements audiovisuals que permeten a l’usuari obtenir tota la informació possible de les empreses en el menor temps.

Els millors actes TIC

La celebració d’esdeveniments TIC sempre ha estat un dels punts forts de GENTIC, aquest any 2018 l’organització d’empreses TIC té la intenció d’ajudar a totes aquelles organitzacions que vulguin desenvolupar esdeveniments.

Entre la llista d’activitats es troben tant jornades informatives, esdeveniments sectorials o actes formatius per millorar el coneixement dels assistents en temes concrets.

Divulgació en temes Tecnològics

No és fàcil entendre com funciona la tecnologia per a la gran majoria de la població, al seu torn, les novetats en el sector tecnològic són constants i és complicat estar al dia. GENTIC vol promoure que els temes TIC siguin fàcils de comprendre, aconseguir que el gran públic comenci a utilitzar la terminologia del sector, que es perdi la por a la tecnologia i al seu torn que la gent estigui al dia amb les novetats del sector.

Aquestes són algunes de les novetats que GENTIC proposa per a aquest 2018, volem que tu les visquis amb nosaltres i que el sector TIC Català sigui un exemple a seguir per a la resta.

 

GENTIC, Pàgina web