Skip to main content

Com guanyar visibilitat i millorar el posicionament a internet de forma gratuïta Taller pràctic

Segons dades de Google, el 75% dels clients utilitzen un buscador d’internet per trobar una botiga. La crisi generada per la covid ha posat de manifest la necessitat de tenir una bona presència a Internet per a poder arribar als clients.

El negocis en general, però el comerç en particular, han d’estar preparats per fer d’Internet una porta d’entrada que conviu en paral·lel amb el mètodes tradicionals, però que en situacions com el confinament es converteix en la única via possible, tant de contacte com de venda.

Si tens un comerç, unes oficines o qualsevol negoci que disposi d’una ubicació física, aquesta formació us descobrirà las eines que Google posa al vostre abast per millorar el posicionament a Internet i guanyar visibilitat sense cost.

Aquest taller, que tindrà lloc el proper dimecres 29 de juliol  a partir de les 15 hores, en el marc de l’Espai Digital FAGEM-GENTIC, combinarà aspectes teòrics i pràctics i que vol que tots els assistents adquireixen els coneixements necessaris per tenir el seu negoci ben posicionat i poder guanyar clients

EL PONENT: RAMON IGLESIAS

El nostre convidat en aquesta tercera trobada de l’Espai Digital FAGEM-GENTIC és director d’iCatMedia.net. Enginyer Tècnic de Telecomunicacions especialitat en So i Imatge va fer la seva primera pàgina web l’any 2000 i des d’aleshores s’ha dedicat a realitzar projectes multimèdia relacionats amb internet, a la fotografia 360 i a creació de ToursVirtuals aplicats al negoci.

És docent de formació ocupacional, membre de la junta directiva de GENTIC i soci d’altres associacions com DigitalsGirona o el Club de Marquèting de Girona i disposa de la Insignia de confianza d’Street View com a agencia certificada per Google. Es defineix com un emprenedor apassionat per internet i les noves tecnologies.