Skip to main content

‘I ara què?’ Construïm una nova realitat postcovid

Després de més de 60 dies de confinament l’activitat econòmica de molts de sectors està aturada o, en el millor dels casos, intentant sobreviure. I pels nostres caps circulen constantment preocupacions i reflexions sobre com adaptar-nos a la nova realitat i sobre la viabilitat dels nostres projectes.

Des de la FAGEM i el grup d’empreses GENTIC t’animem a deixar enrere la paràlisi i la queixa per passar definitivament a l’acció, a la construcció d’una nova realitat per al món postcovid. En aquest sentit, us convidem a autònoms i emprenedors a sumar-vos al nou Espai Digital FAGEM-GENTIC des d’on proporcionarem un punt de trobada online amb entrevistes, debats i monogràfics per tractar les necessitats que ens ha generat aquesta crisi.

Volem saber quins temes et preocupen per oferir un servei adaptat a les necessitats de les empreses del Maresme i és per això que et convidem a donar el primer pas amb nosaltres responent aquesta enquesta.

A partir d’aquí tu decideixes si vols trobar les eines i el suport necessari per tirar endavant i incorporar-te amb garanties al nou paradigma econòmic i social que s’obre a partir d’ara.

Ens acompanyes?