Skip to main content
Gestió al núvol

5 grans beneficis de la gestió al núvol

SERHS Serveis, empresa associada a GENTIC, ens parla dels grans beneficis de la gestió al núvol en aquest interessant post.

Arxivar i recuperar la informació en paper de les empreses (nòmines, factures, contractes…) suposa un cost important. També suposa un gran desgast en temps del teu personal. Les tendències cap a la digitalització, emmagatzematge i gestió al núvol o cloud faciliten la presa de decisions amb més rapidesa i permeten deslocalitzar la ubicació dels seus centres de treball i dels seus empleats.

Malgrat totes les eines disponibles, aquesta pressió per reconvertir les empreses al nou model digital -imprescindible per garantir la seva supervivència i sostenibilitat- no pot ser assumida per igual per una gran companyia, una Pime o un petit negoci. Ciberseguretat, Internet de la Coses, Big Data, Cloud Computing, Blockchain,… nous conceptes aclaparadors que poden arribar a desesperar. La tecnologia és flexible i ha de adaptar-se a cada tipus de solució, que gairebé sempre passarà per la gestió al núvol.

Per realitzar el salt a la tecnologia cloud, aquest desplegament, gestió, manteniment i seguretat, s’ha de comptar amb un company de viatge que disposi de la confiança de cadascun dels seus clients. I és que entre els avantatges que ens proporcionen aquests sistemes de gestió al núvol, destaquem:

  1. Estalvi de costos d’espai físic i temps de recerca de la documentació.
  2. Recuperació de còpies de seguretat en temps real.
  3. Control de tots els passos de la cadena de producció.
  4. Visualització del compliment d’objectius.
  5. Mantenir connectats a tots els empleats d’una mateixa empresa sense tenir en compte la seva ubicació

Què és DOCUGestiona?

DOCUGestiona és l’eina que SERHS Serveis ha creat perquè puguis dedicar-se en exclusiva al teu negoci sense necessitat de convertir-te en una persona experta en informàtica. Aquesta eina dota de tecnologia a les empreses per tal de garantir la seva evolució al llarg del temps, tenint en compte el context d’incertesa econòmica i la velocitat amb la qual va canviant.

Si voleu obtenir més informació sobre DOCUGestiona, visiteu aquest enllaç.

cloud, digitaltizació, núvol, serhs