Skip to main content

Categories GENTIC: La nova eina que fomenta la interacció entre socis

A través de les categories, els socis guanyaran visibilitat i poder de comunicació.

Entre les novetats també hi destaca la nova fitxa de soci, una eina informativa sobre les seves activitats.

GENTIC facilitarà la interacció entre socis gràcies als nous canvis de la pàgina web. Després de setmanes de retocs i canvis, ja està disponible un nou apartat a la secció “Socis”. Es tracta de l’apartat “categories”, on els socis poden trobar ‘partners’, proveïdors i informació dels altres associats.

La senzillesa i ús pràctic d’aquesta eina permet als socis identificar-se a través de diferents tipus de categories i donar-se a conèixer d’una forma més visual. Accedir a les categories és molt senzill, només cal entrar a la secció socis de GENTIC.

Hi ha un total de set categories
Hi ha un total de set categories

D’altra banda, també s’està potenciant una millor visibilitat dels associats a partir de la “fitxa de soci GENTIC”. Es tracta d’una pàgina específica i personalitzada per cada un dels membres GENTIC. La fitxa de soci permet conèixer les activitats més destacables dels socis i la seva descripció en profunditat.

De moment ja són sis les empreses que han dissenyat la seva fitxa de soci GENTIC. Aquestes han estat Faktotum, Sintelec, DataX, 100x100Net, Anytic i Genexus. Crear una fitxa d’empresa és molt senzill, només és necessari omplir un breu formulari.

Dóna un impuls a la visibilitat de la teva empresa!