Skip to main content

Els 6 beneficis de contractar una asseguradora privada

La contractació d’una asseguradora privada aporta beneficis a empresaris i treballadors per igual.

GENTIC ha arribat a un acord amb Aliança Mataró, que bonificarà als associats amb descomptes exclusius.

Podem diferenciar els beneficis de la contractació d’una assegurança privada en dos tipus: Avantatges per a empresaris i avantatges per a treballadors.  En el cas de l’empresari, l’assegurança es pot arribar a oferir com a remuneració en espècie.

A continuació trobem els 6 beneficis de contractar una asseguradora privada:

1. Benefici fiscal

Es consideren rendiments de treball exempts de retenció i despesa deduïble per l’Impost de Societats, màxim 500€/any.

 

2. Compromís empresa-treballador

L’assegurança mèdica és un dels beneficis socials més valorats pels treballadors i reforcen el compromís dels treballadors.

 

3. Menor temps d’espera

Disminució del temps d’espera a les consultes, i hi ha més agilitat en les exploracions complementàries, per tant disminueix el temps que el treballador deixa de treballar per visites mèdiques.

 

4. Tranquil·litat

Per part del treballador, disposar d’una assegurança privada comporta un gran alleujament psicològic, ja que aquesta garanteix una atenció mèdica immediata en cas d’accident.

 

5. Exempció de retencions

El treballador també gaudeix d’un pagament en espècie exempt de retencions i còmputs anuals. Això pot suposar un gran estalvi econòmic per la persona.

 

6. Cobertura familiar

Tots els treballadors i beneficiaris d’una assegurança privada disposen de la possibilitat d’ampliar la cobertura a tota la família directa. Això comporta un plus molt apreciat entre els treballadors, que ho agraeixen a l’empresa.
 

Què és Aliança Mataró?

Aliança Mataró és una entitat asseguradora sense afany de lucre. Els superàvits es destinen a incrementar els serveis als seus mutualistes. Es tracta d’una mútua sense accionistes, on els propietaris són tots els associats.

Entre les seves característiques diferencials hi destaquen el no increment de les quotes per edat, la proximitat i flexibilitat, un servei mèdic global i unes bonificacions úniques per falta d’ús.

 

Beneficis exclusius per a membres de GENTIC

L’acord amb l’Aliança Mataró comporta un seguit de bonificacions exclusives per a associats de GENTIC:

  • Bonificació del 10% a la quota per més de  3 incorporacions o mutualistes (ex. Família).
  • Bonificació del 12% a la quota entre  4 i 10 incorporacions o mutualistes (ex. Família nombrosa).
  • Bonificació del 15% a la quota per més de  10 incorporacions o mutualistes (ex. Col·lectiu de treballadors d’entitat associada a GENTIC).

Informa’t de com rebre les bonificacions