Skip to main content
La 8a edició del Eurecat Mobile Fòrum es celebrarà a Barcelona el proper 29 de novembre.

La 8a edició del Eurecat Mobile Fòrum es celebrarà a Barcelona el proper 29 de novembre

El proper dia 29 de Novembre de 2017, l’empresa Eurecat celebrarà a l’Auditori Imagina de Barcelona la 8a edició de l’Eurecat Mobile Fòrum.

Aquest any l’Eurecat Mobile Fòrum es celebra amb el lema Tecnologia transformadora de nous models Econòmics. El congrés d’enguany tractarà la relació i la influència de la tecnologia en l’evolució de la societat.

La tecnologia és cada dia més part de la nostra vida i ha estat capaç de revolucionar la manera com ens relacionem, ha creat nous models econòmics i ens connecta cada vegada més. Què ens prepara el futur i amb quins canvis ens trobarem? Aquestes són algunes de les preguntes que s’intentaran resoldre aquest any.

Els temes a tractar en aquest congrés són les iniciatives empresarials anomenades:

  • Fintech: Domini d’activitat en el qual les empreses utilitzen les tecnologies de la informació i la comunicació per crear i/o oferir serveis financers de forma més eficaç i menys costosa.
  • Blockchain: Conjunt de tecnologies (P2P, segellat de temps, criptografia, etc.) que combinades fan possible que ordinadors i altres dispositius puguin gestionar la seva informació compartint un registre distribuït, descentralitzat i sincronitzat entre tots ells, en comptes d’utilitzar les tradicionals bases de dades i aporten major transparència, seguretat i confiança per al ciutadà.
  • Ciberseguretat: La Transformació Digital està generant grans beneficis per a les empreses, però també està ocasionant un augment de les amenaces i requereix noves formes de seguretat.
Eurecat Mobile Forum: Tecnologia transformadora de nous models econòmics.
Eurecat Mobile Forum: Tecnologia transformadora de nous models econòmics.

A QUI VA DIRIGIT?

  • Emprenedors i desenvolupadors
  • Empreses TIC i no TIC que ja estan treballant en el desenvolupament i solucions per incorporar nous canals de venda i crear nous models de negoci.
  • Empreses TIC que encara no treballen en aquest àmbit però que estan interessades a conèixer les oportunitats de negoci d’aquest sector.

PER QUÈ NO POTS FALTAR-HI?

  • Perquè és el punt de trobada on conèixer les últimes tendències i generar nou coneixement. Des d’eines, solucions i casos d’èxit que ja estan al mercat.
  • Perquè és un espai de networking generador de noves sinèrgies i desenvolupament de negoci per la teva empresa.
  • Perquè és un aparador per a la teva empresa i per a les teves idees que podràs mostrar a tots els assistents.

Si estàs interessat en assistir a aquest congrés pots visualitzar en més detall la informació de l’esdeveniment aquí i et pots inscriure accedint directament al següent enllaç.

Blockchain, Ciberseguretat, Congrés, Eurecat, Eurecat Mobile Fòrum, Fintech