Skip to main content
CREATIC

Premis CREATIC 2018: Tot el que has de saber

Oberta la convocatòria de la 18a edició dels premis CREATIC.

El 9 d’octubre de 2018 és la data límit per participar.

Aquesta edició va adreçada a emprenedors i empreses de nova creació.

Els premis CREATIC són un estímul i un reconeixement als millors projectes empresarials dins l’àmbit tecnològic i de la innovació, especialment en els sectors salut, tèxtil, mobile i indústria 4.0. En aquesta edició, els premis van dirigits a emprenedors i empreses que hagin iniciat la seva activitat a partir de l’1 de gener de 2018.

Sota l’emblema “Grans premis per a grans idees“, CREATIC 2018 pretén potenciar iniciatives empresarials a la ciutat de Mataró, a través de premis econòmics de diferent mida. Les empreses o emprenedors premiades rebran una xifra de 12.000,  6.000 o 3.000 euros, segons la posició que aconsegueixin.

 

A qui va adreçat?

Aquesta edició va adreçada a emprenedors que vulguin posar en marxa la seva idea de negoci o a empreses que han iniciat la seva activitat des de l’1 de gener de 2018.

En el cas dels emprenedors, CREATIC busca impulsar l’inici del projecte des de zero. Pel que fa a les empreses de nova creació, CREATIC pretén fer créixer el negoci en un entorn dinàmic i innovador.

 

Com m’hi puc inscriure?

Per tal d’accedir al concurs, cal omplir un breu formulari per tal de rebre la sol·licitud de participació, el model de resum executiu i les bases. La inscripció consisteix en quatre documents principals:

  1. Sol·licitud de participació emplenada
  2. Resum executiu
  3. Un vídeo en format .avi o .mpg
  4. Fotocòpia del DNI del representant del projecte o del CIF de l’empresa.

Aquesta documentació pot ser lliurada en mà al Tecnocampus Mataró o per correu electrònic. La data límit és el 9 d’octubre de 2018 a les 15.00 h.

 

Quins requisits he de complir per participar?

Els punts principals de les bases de participació dels CREATIC 2018 són les següents:

  • Els projectes hauran de ser innovadors i/o tecnològics
  • Tenir per objectiu la creació d’una empresa o, si aquesta ja existeix, haver iniciat l’activitat aquest mateix any 2018
  • Fixar el domicili fiscal de la futura empresa, o empresa ja existent, a la ciutat de Mataró

Els criteris de selecció del concurs es basen en factors com el model de negoci, la dimensió del mercat o el grau d’innovació del producte o servei (entre altres). El grau de compliment d’aquests criteris aporta una puntuació més o menys elevada segons el projecte.

Les empreses sòcies de GENTIC, Bytemaster i FYR Legal han estat mecenes d’aquesta nova edició.

Podeu accedir a tota la informació dels premis CREATIC 2018 fent click aquí.