Skip to main content
EMC

Parlem amb EMC, nou soci de GENTIC: “Un programari adaptat permet una gran disminució de costos”

Avui hem parlat amb EMC, nova empresa sòcia de GENTIC. L’organització encara el 2019 amb previsions de creixement i expansió gràcies al seu tracte proper i professional. El software ‘IURITEX’ és un dels productes estrella d’EMC.

Quan i com neix el vostre projecte empresarial?

EMC Software Jurídic és una empresa que neix de la voluntat d’oferir noves solucions informàtiques als despatxos de Procuradors, Advocats, Empreses Jurídiques o Entitats de Gestió de Recobrament, així com a qualsevol mena d’entitat de caràcter públic o privat que necessiti automatitzar i millorar els seus processos de gestió diària.

EMC Software Jurídic proporciona un programari anomenat IURITEX, que engloba les mateixes funcions d’un sistema informàtic de planificació de recursos empresarials (l’anomenat ERP), però que ha estat dissenyat i orientat per cobrir les necessitats de professionals, despatxos i empreses de l’àmbit jurídic-legal.

 

Quin és el vostre perfil de client?

Essencialment estem orientats a despatxos professionals i empreses l’activitat professional dels quals s’adscriu a l’àmbit jurídic. Entre d’altres podem destacar:

 • Despatxos de procuradors
 • Despatxos d’advocats / administradors concursals
 • Empreses de recobrament de deute
 • Col·legis Professionals dins l’àmbit jurídic-legal

No obstant això, tenim clients o empreses l’activitat professional dels quals està englobada en altres sectors i àmbits d’activitat però que amb les adaptacions oportunes de programari hem aconseguit que millorin els seus processos de treball i de gestió diaris, la qual cosa els ha permès una disminució de costos molt significativa.

 

Quin és el vostre valor afegit?

El nostre valor afegit es basa en el nivell d’atenció postvenda al client. El nostre servei tècnic és molt proper al client i té una atenció immediata, a diferència de la nostra competència, que tenen grans estructures però que no donen un bon nivell d’atenció.

A més, el nostre programari s’adapta de forma explícita a cada client, pel que potser no podem competir en l’àmbit de preus amb un programari estàndard que té els costos molt acotats, però en canvi adaptem com un guant el nostre programari a les necessitats del client.

 

Quines perspectives de futur teniu?

Actualment estem en un procés de creixement, gràcies a la renovació que hem fet del nostre programari durant l’any 2018 i l’homologació que hem aconseguit amb la plataforma Lexnet Justícia, juntament amb l’homologació que ja teníem amb e-Justicia ens ha permès donar un molt bon nivell de servei en l’àmbit nacional i ens ha permès créixer sostingudament.

A més dels serveis de programari a mida, també oferim serveis de manteniment informàtic, consultoria tecnològica, peritatge informàtic, solucions en línia, manteniment de còpies documentals i còpies de seguretat i serveis de consultoria i auditoria per l’adaptació al nou reglament de protecció de dades.

De cara al 2019 preveiem millorar els nostres processos de gestió interns, augmentar plantilla i doblar gairebé el nostre creixement.

 

Col·laboreu amb altres empreses tecnològiques? En quins àmbits?

Estem en col·laboració constant i directa amb altres empreses tecnològiques, ja siguin de l’àmbit jurídic-legal o d’altres àmbits.

Entre els nostres partners destaquem:

 • PUNTO NEUTRO: Proveïdor de solucions de certificació per a comunicacions digitals.
 • ODOO: Programari ERP genèric de codi obert. Ens permet oferir un programari adaptat per cada client quan el nostre programari IURITEX no els encaixa.
 • MAILSTORE: Gestió de correu electrònic i còpies de seguretat al núvol.
 • ACRONIS: Programari d’accés en línia que permet gestionar còpies remotes.
 • CITRIX: Servei d’accés en línia que permet crear sessions remotes.
 • CIBELE SOFT – THINFINITY: Servei d’accés en línia que permet crear sessions remotes.
 • MICROSOFT: Ens permet comprar el software que necessitem pels nostres clients a uns preus més competitius.
 • HP: Ens permet comprar el hardware que necessitem pels nostres clients a uns preus més competitius.
 • TRENDMICRO: Adquisició i gestió d’antivirus centralitzats.
 • SOPHOS: Hardware d’adquisició i gestió de serveis de Firewall.
 • WINGATE: Software d’adquisició i gestió de serveis de Firewall.
 • PYME LEGAL: Servei en línia per la gestió documental i contractual relativa a la protecció de dades.

 

Com heu conegut GENTIC?

Hem conegut GENTIC mitjançant una newsletter que ens va arribar.

 

Què opineu del sector tecnològic al Maresme? Clients, empreses, col·laboradors…

Tenim alguns clients del maresme però són de l’àmbit jurídic-legal. Això sí, podem dir que son clients que aposten per la tecnologia ja que estan usant els nostres serveis per tal de millorar els processos de gestió dels seus despatxos.

 

Pel que fa al sector tecnològic l’únic que coneixem és el TecnoCampus de Mataró, el qual hem visitat en algunes ocasions per negocis.

 

Un desig per aquest any.

Créixer i millorar a escala organitzativa fins a assolir una mida suficient que ens permeti mantenir un creixement sostenible i aconseguir els nostres objectius de venda anuals.

Socis de GENTIC