Skip to main content
100x100

Entrevistem a 100x100NET: “La digitalització ha de ser assolible, factible i diferencial”

Parlem amb Albert Rius, fundador de 100x100NET, i el seu soci, Roc Fages, que ens comenten les perspectives de futur que veuen a l’empresa i a la digitalització.

Pots crear la teva fitxa d’empresa sòcia en aquest enllaç.

 

100x100
Descobreix el nou soci de GENTIC.

Quan i com neix el vostre projecte empresarial?

El projecte va néixer el 1996, amb la idea d’oferir estratègia i solucions per aprofitar les opcions que generava el món online, que s’havia obert massivament a partir del 1994. El 2004 ja s’havia consolidat la importància del món online, i vam considerar que era el moment de reblar un projecte sòlid on la clau fos en aconseguir que els clients aprofitessin Internet per vendre més i posicionar-se millor. Va ser aquell any que vam obrir amb la marca 100x100Net.

 

Quin és el vostre perfil de client?

El gruix són les Pimes, perquè són les que veuen l’oportunitat que els oferim com a partners digitals: el seu departament digital externalitzat i de confiança. També generem serveis específics per a grans empreses i organitzacions (administració pública, universitats, centres tecnològics, etc.)

 

Quin és el vostre valor afegit?

Proximitat, agilitat, proactivitat en les solucions i, sobretot, experiència contrastada de més de 20 anys en solucions digitals. Aquest és un actiu que ens permet integrar patrons que s’han repetit al llarg del temps, tant en les necessitats dels nostres clients com en el comportament de l’usuari final. La tecnologia ha canviat, i estem atents sempre a aquests canvis per aplicar-los, però el fonament és molt similar. La visió en perspectiva ens permet encertar què és millor i què no.

 

Quines perspectives de futur teniu?

Ara estem en un procés de creixement basat en augmentar la focalització en les nostres solucions i en la complementació amb partners transversals. És a dir, nosaltres ens basem en analitzar l’estratègia digital del client i la seva orientació a negoci  i processos interns, implementar el disseny i programació de la solució, gestionar els continguts i fer un manteniment i actualització de les eines tecnològiques. A partir d’aquí, el front-end i el back-end és el nostre fort. Per tot el que s’hi pugui afegir, disposem de partners que els incorporem en la proposta. Per tant, el creixement està a augmentar el volum del que sabem fer i augmentar els partners.

Un altre tema que estem obrint, també, és el de la generació de Startups vinculades a l’eCommerce. De fet, des de 100x100Net vam estar en la fundació de Cink Shaking Business el 2008 -tant l’Albert Rius com en Roc Fages en són co-fundadors-. El procés d’aportar valor digital a un projecte a canvi d’equity és un dels temes que estem ja començant a desenvolupar.

 

Col·laboreu amb altres empreses tecnològiques?

Com dèiem en l’anterior pregunta, els partners són importants. Sí. Actualment tenim un partenariat establert amb una empresa de SEM.

 

Com heu conegut GENTIC i que us motiva a formar part d’una associació?

Ja fa temps que coneixem GENTIC i el seu valor. Hi ha hagut una bona coincidència en aquesta ampliació de la visió global de GENTIC amb la nostra estratègia de creixement. La sinergia ha fet que tanquéssim el cercle entrant a formar-ne part.

 

Que us agradaria trobar a GENTIC?

GENTIC és un perfecte espai per crear intercanvis de coneixement i formes d’afrontar el món digital, molt polièdric i gens lineal. Per tant, hi trobarem beneficis conjunts de ben segur.

 

Què opineu del sector tecnològic al Maresme?

És un sector molt dinàmic, però fins ara molt menys visible del que hauria hagut de ser. El Maresme és la font de moltes iniciatives de renom. Ara ha de ser més que això: font per poder interconnectar i generar projectes amb tot el sector digital de país i global.

 

Un desig per aquest any.

Que la digitalització s’entengui com un tema assolible per totes les empreses i organitzacions, factible i, sobretot, necessari per ser competitius.

 

Vols una entrevista GENTIC per a la teva empresa?

Contacta’ns a comunicacio@gentic.org