Skip to main content
Ciberseguretat

Els 5 motius per no perdre’s l’acte “Ciberseguretat Sincronitzada”, del pròxim 11/04

Cobrir-se les espatlles ja no és opcional. Conèixer les amenaces i saber com combatre-les ha de formar part del dia a dia de les empreses i les persones. El proper 11 d’abril, ICC ens donarà les claus per protegir els nostres dispositius, informació i dades.

Ciberseguretat Sincronitzada” és un acte que es celebrarà el proper 11 d’abril al Tecnocampus de Mataró. En aquesta sessió descobrirem la situació actual de les amenaces i com combatre-les tant en l’àmbit empresarial com a nivell personal. ICC posarà a disposició dels assistents diverses solucions gratuïtes en ciberseguretat, però aquest no és l’únic motiu pel qual val la pena assistir.

A continuació et presentem els 5 motius pels quals no et pots perdre l’acte:

Ciberseguretat Sincronitzada
Ciberseguretat Sincronitzada

1. Conèixer per què vivim dins la “tempesta perfecta” dels atacs

Els ciberriscos ens envolten. L’augment dels atacs, la seva complexitat i el fet de no existir suficient personal per fer-los front creen una tempesta perfecta pels atacs. Els desafiaments en seguretat informàtica, sobretot en petites i mitjanes empreses, conformen un repte cada cop més imminent.

 

2. Descobrir dades que et faran obrir els ulls

Sabies que els llocs de treball en ciberseguretat van créixer en un 91% entre 2010 i 2014? La ciberseguretat creix un 325% més ràpid que la resta de llocs de treball en el sector informàtic. Dades com aquestes posen de manifest la importància de protegir-se. A l’acte coneixerem dades de gran impacte sobre la realitat del sector i dels ciberriscos.

 

3. Aprendre a identificar els mètodes obsolets

Els enfocaments multinivell actuals en seguretat TI no estan donant resultat. Els esforços per solucionar les amancances mitjançant l’anàlisi també s’estan quedant curts. Molts dels mètodes actuals es basen en solucions complexes, centrades en l’amenaça i miops.

Aquests mètodes no tenen en compte les dimensions dels equips de seguretat TI, els recursos de l’empresa o el nombre d’empleats d’aquesta.

 

4. Assimilar que és hora de canviar l’enfocament

Per reduir la creixent corba d’incidències i filtracions hem d’aplicar un enfocament radicalment diferent a l’utilitzat fins ara. Per fer-ho és necessari implantar solucions noves que siguin senzilles alhora que eficaces. L’automatització i coordinació d’aquestes solucions és un dels punts clau que tractarem a la sessió.

 

5. Entendre que és la seguretat sincronitzada

La seguretat sincronitzada consisteix en coordinar la protecció de dades, els llocs, les xarxes, els equips i les infraestructures de seguretat per reaccionar i respondre davant les amenaces actuals de forma ràpida i eficaç. En aquesta sessió descobrirem com pots implantar la seguretat sincronitzada a la teva empresa o vida personal.

Les amenaces cibernètiques són molt més reals i presents del que ens pensem. Si vols descobrir com blindar la teva empresa digitalment, inscriu-te ara.

Si t’has quedat amb ganes de més, no et perdis l’informe elaborat per Sophos. Hi trobaràs totes les dades referents a la ciberseguretat, els ciberriscos i l’estat actual del sector.

ACTE “CIBERSEGURETAT SINCRONITZADA”

11/04/2019 a Tecnocampus Mataró