Skip to main content

Els 5 grans beneficis de fer-te soci de GENTIC

Des de la creació de l’associació l’any 2003, el panorama TIC ha anat guanyant força fins a arribar a ser el sector amb millor projecció de futur.

Les empreses dedicades a les TIC encaren un futur brillant on la cooperació entre organitzacions esdevé un punt essencial.

1. Visibilitat

Donar a conèixer els socis i els seus serveis és una de les principals activitats de GENTIC. A través de diferents mitjans de comunicació, l’associació ajuda als socis a promocionar la seva organització. Dins d’aquestes activitats s’hi troben entrevistes a socis, promoció de continguts web a “actualTIC Socis“, la creació de la “fitxa de soci“, etc.

Tots aquests continguts es promocionen a través de la pàgina web de l’associació, el butlletí i les xarxes socials. Tots junts sumen més de 1,800 contactes relacionats amb el sector TIC català i que s’interessen en els serveis dels socis de GENTIC.

Impulsa a la visibilitat de la teva empresa

2. Networking

Les relacions entre socis són un dels punts forts de l’associació. Les juntes mensuals sempre són obertes a tots els socis i també suposen una oportunitat d’intercanviar punts de vista, targetes o serveis. A part de les juntes, GENTIC avisa als socis de les sessions de networking més interessants de la zona a través de les comunicacions de l’associació.

Entre aquestes sessions es troben les pròpies de GENTIC, on es compta amb la presència d’empreses externes per tal de millorar les oportunitats de negoci per als socis.

Genera oportunitats de negoci

3. Avantatges

Els múltiples contactes de GENTIC faciliten que tots els socis disposin d’avantatges exclusives dins l’associació.

Entre aquestes es troben la formació específica del sector, les sessions informatives sobre temes d’interès, la informació permanent i actualitzada de qualsevol novetat sectorial o el servei d’assessorament especialitzat en totes les qüestions que preocupen l’empresa d’avui dia.

L’associació ajuda als socis a resoldre conflictes comuns com qüestions de dret fiscal, mercantil i laboral, la prevenció de riscos, el comerç o aspectes mediambientals.

El nostre equip professional

4. Esdeveniments

A través de #AgendaGENTIC, cada setmana s’informa dels esdeveniments TIC més interessants dins el territori català. Entre les múltiples activitats promocionades, s’hi troben conferències, tallers, formacions i webinars que suposen una gran oportunitat per ampliar els coneixements dels socis, donar a conèixer els seus productes o serveis o simplement aprendre nous conceptes com a hobbie.

A part dels esdeveniments promocionats per GENTIC, l’associació organitza un cop l’any el GENTICDAY. Es tracta del quart esdeveniment TIC més important de Catalunya, on es reuneixen representants del sector públic i privat per debatre, donar-se a conèixer i generar oportunitats de negoci.

Descobreix els actes TIC més destacats

5. Futur

No és gens agosarat afirmar que el futur de tots els sectors passa per les TIC. L’augment d’articles relacionats amb la indústria 4.0, les “Smart Cities” i la IA és només un dels molts símptomes que el sector TIC serà el motor principal de l’economia del futur.

A través de les comunicacions de GENTIC els socis estan al dia de les novetats referents al sector i a les expectatives de futur que encaren els experts. No et perdis cap detall de l’actualitat TIC.

Vols passar a l’acció?