Skip to main content
Conferència d'èxit empresarial

CRÒNICA: Més de 25 persones assisteixen a la conferència “Les claus de l’èxit empresarial i professional a l’era digital”

GENTIC i FAGEM celebren la bona acollida de la conferència d’èxit empresarial i professional a l’era digital, presentada per Andoni Rodríguez.

Un total de 28 persones van gaudir de la conferència realitzada el passat 21 de maig a TecnoCampus Mataró. L’acte tenia l’objectiu de transmetre les claus per aprendre a planificar, captar, optimitzar i fidelitzar clients B2B a l’era digital de la mà d’un autèntic professional del sector comercial.

Andoni Rodríguez de Galarza, conegut formador i especialista comercial, va conduïr la conferència, de dues hores de durada. Entre les claus d’aquesta s’hi trobava el fet d’apropar als assistents aspectes tan rellevants com l’adaptació als nous mercats emergents, la gestió de la cartera de clients o la fidelització d’aquests avui en dia.

GENTIC i FAGEM, organitzadores de l’acte, valoren positivament el desenvolupament d’aquest, que va tenir una molt bona acollida per part del públic.

Andoni Rodríguez de Galarza, especialista comercial.

Presentació de la formació comercial

El plat fort de la conferència va arribar amb la presentació de la formació a càrrec d’Andoni Rodríguez. Amb el títol “Cómo planificar, implantar y ejecutar acciones comerciales B2B para captar y fidelizar clientes en la era digital”, la formació es planteja com una molt bona oportunitat per millorar la facturació de la nostra empresa.

La formació tindrà un format d’una jornada i 4 hores de durada. La data elegida és el 26 de juny, de 9:25 a 13:30 a TCM2 (TecnoCampus Mataró). Aquesta formació està 100% bonificada per FUNDAE.

Si busques millorar els teus skills en captació i fidelització de clients, no ho dubtis més i fes click a l’enllaç que trobaràs a continuació.