Skip to main content
La importància de la confiança digital

Confiança digital: Cap a una societat hiperconnectada

El soci de GENTIC, Rafael Alcón, ha publicat una reflexió sobre el salt cultural i tecnològic que encara la nostra societat.

Has publicat un article que pot interessar als socis de GENTIC? Envia’l a comunicació@gentic.org.

A partir del congrés organitzat per FEPIME, Rafael Alcón (Escura Consulting) comparteix les seves conclusions sobre la jornada i el futur que veu en la societat.

Encarem un futur on la societat es basarà en tres pilars crítics per la digitalització: l’educació, la innovació i l’emprenedoria. Aquesta societat digital requerirà un plantejament estable i responsable per tal de mantenir una certa sostenibilitat.

Per accelerar aquest procés de desenvolupament digital, Alcón menciona la importància d’un ecosistema digital actiu i d’uns actors amb iniciativa que en formin part (entre els quals hi trobem associacions com GENTIC i FEPIME).

A partir d’aquesta premissa, Rafael Alcón menciona els ingredients clau de la transformació digital. Entre aquests elements hi trobem la confiaça digital, el màrqueting i l’adaptació als nous reglaments (per exemple, el nou RGPD).

Ser conscients de la gran importància de la transformació digital com a element propulsor dels canvis en la nostra societat ens permetrà accelerar aquest procés.

Llegeix l’article complet