Skip to main content
BigDataCongress GENTIC

Les últimes tendències TIC es citen al Big Data & AI Congress

GENTIC recomana aquest esdeveniment, on es decideix el futur de la intel·ligència artificial i les tecnologies d’explotació de dades.

L’auditori AXA de Barcelona acull el proper 17 d’octubrela 5a edició del congrés de referència en Big Data i l’explotació de grans volums de dades al sector empresarial, organitzat pel Big Data CoE Barcelona.

En aquesta edició es posarà el focus sobre la Intel·ligència Artificial, un sector cada vegada més present i convergent. Com a gran novetat d’aquest any s’oferiran sessions d’estratègia, tecnologia, workshops i networking en 3 sales en paral·lel.

El programa d’enguany presenta les últimes tendències i best practices d’empreses pioneres, novetats tecnològiques i la seva aplicació. Els assistents també podran viure en persona un seguit de casos d’èxit explicats al detall. Com a sessions d’interès hi destaquem:

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és slider3_temes19_cat-1.jpg

Els motius pels quals et recomanem el congrés

No només el sector TIC està citat a aquest gran esdeveniment. La presència de professionals de sectors de gran influència com l’administració pública, l’educació o els serveis serà clau.

Tanmateix, no són pocs els assistents d’anteriors edicions que no dubten en recomanar el congrés. Concretament, el 97% dels assistents enquestats el recomanen. Una altra dada d’interès és que el 84% dels enquestats afirmaren que el congrés els va ajudar a definir el seu projecte empresarial.

Tampoc passa desapercebut l’interessant perfil dels assistents de l’acte. En termes numèrics, més del 10% d’aquests són decision makers d’alt interès. Tot seguit es mostren les dades dels assistents segons el seu càrrec dins l’empresa:

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és fdaasdfasdf.png

Finalment, un dels motius que converteixen el Big Data & AI Congress en un esdeveniment TOP dins l’agenda de GENTIC és la seva atractiva programació. Aquesta està composada pels empresaris, experts, investigadors, acadèmics i científics que ajuden a l’evolució del sector TIC dia rere dia.