Skip to main content

XII Nit de l’empresariat del Maresme


  • 03/10/2019
  • 19:45 h.
  • Turó del Sol (Sant Vicenç de Montalt)

Descripció

La Nit de l’Empresariat del Maresme arriba enguany a la seva XI edició consolidada com un dels actes empresarials més esperats de l’any a la comarca. El pròxim 3 d’octubre el Turó del Sol  acollirà, per tercer any consecutiu, una trobada que aplega prop de 250 personalitats del món empresarial, econòmic i institucional del Maresme.

L’acte, en format sopar, inclou el lliurament dels X Premis FAGEM, que busquen donar visibilitat pública al teixit empresarial del Maresme. Enguany s’entregarà el Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial i tres mencions especials, al Jove Empresari menor de 41 anys, a la Dona Empresària i a la Transformació Digital, un nou guardó que s’entregarà a partir d’aquesta edició. A més, l’entitat farà entrega del Reconeixement a la Contribució a l’Associacionisme Empresarial, un guardó amb el qual vol homenatjar aquell empresari o empresària maresmenca que per la seva trajectòria professional suposi un actiu per la comarca. 

Per confirmar assistència cal inscriure’s aquí. El preu de la Nit de l’Empresariat (inclou sopar) és de 60 euros (IVA inclòs).

*Places limitades.

Turó del Sol

Crtra. Sant Vicenç, 37

Sant Vicenç de Montalt