Skip to main content

Sopar Anual Socis TIC3: Xerrada Fotònica


  • Dijous 15 de febrer de 2018 a las 19:30.
  • Sala d’actes de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa de la UPC.

L’associació TIC3 celebra el sopar anual de socis obert. És un moment ideal perquè les empreses que formen GENTIC ens poguem reunir amb les empreses tecnològiques més importants de la Catalunya central.

L’esdeveniment es celebrarà el 15 de febrer de 2018 a les 19:30 hores a la sala d’actes de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa de la UPC.

Es comptarà amb la presència  amb la presència de Joan Badia, vicepresident del Consell Comarcal del Bages i responsable de l’àrea de desenvolupament, i  Xavier Cano, tècnic de promoció econòmica de l’Ajuntament de Manresa.

Lluís Torner, director de l’Institut de Ciències Fotòniques, l’ICFO, farà la prèvia del sopar i explicarà què és la fotònica.

La fotónica és, en paraules de TIC3 Bages: 

“Omnipresent a la vida quotidiana, a casa, a la feina, a l’hospital i a la industria. Durant els darrers anys s’ha transformat en un dels ingredients necessaris tant per fer possible la societat moderna com per avançar les fronteres de la ciència. El resultat són aplicacions que fins fa poc eren ciència ficció i que ara ja són una realitat. Es tractaran algunes de les aplicacions actuals i futures de la fotònica en àmbits industrials i de tecnologia frontera, com ara sensors, nous materials, fotovoltaica, nanomedecina o tecnologies quàntiques.”