Skip to main content

Fitxa de Soci

Descripció

Desde SERHS Serveis TIC posem al teu abast la Transformació Digital.

Amb DOCUGestiona apostem per l’empresa sense paper amb processos que permeten optimitzar recursos i temps. La gestió integral del teu negoci en una única plataforma, amb total seguretat, agilitat, disponibilitat i control. Amb accés a tota la teva documentació i processos en temps real.  

Tant pel que fa a la gestió documental en matèria de recursos humans o contractual amb clients i proveïdors, així com mòduls específics per a la facturació, signatura digital i la digitalització de documents.


A SERHS Cloud som especialistes en ciberseguretat i informàtica de sistemes per a empreses, a més d’experts en robotització (RPA) i transformació digital amb Google Cloud. 

Vetllem per la seguretat i disponibilitat de tota la informació del teu negoci. Posem a la teva disposició plans a la teva mida per evitar costos extres i innecessaris. Et facilitem les eines essencials per a gestionar de manera àgil, còmoda i segura tots els actius digitals de la teva empresa.

Serveis

 • Gestor Documental Laboral. 

Digitalització, càrrega, organització, visualització i emmagatzematge de documents laborals (altes i baixes massives, configuració de nòmines, generació de documentació per signar, documentació PRL…). Pot incorporar altres mòduls de gestió, comunicació i interacció dins l’empresa com son el Portal del Treballador/a, la gestió del temps i altres eines per als RRHH. 

 • Portal del Treballador/a.

Un espai bidireccional de comunicació i gestions entre empresa i empleat. Les persones treballadores poden accedir des de qualsevol lloc i en qualsevol moment a la seva informació laboral i a les comunicacions emeses per l’empresa. 

 • DOCUTime – Gestió del temps.

Amb la nostra eina de Gestió del Temps administra la presència, absència, vacances, torns i permisos dels equips. Un fitxatge còmode i adaptat a tot tipus de plataformes. 

 • DOCUGestiona – Altres eines per als RRHH
  • Retribució Flexible: Crea el teu pla de retribució flexible i beneficis a mida, per pagar més bé i fidelitzar els teus empleats.
  • HR Analytics Software: Programari amb metodologia pròpia, que cerca potenciar la satisfacció dels empleats a l’empresa i optimitzar lideratges. 
  • Cobrament Flexible: Una aplicació innovadora que permet als teus empleats companys cobrar quan ho necessitin, amb un clic. 
 • Gestor Documental Mercantil. 

Registre i organització de tota la documentació de constitució i estructura del negoci. Amb el Gestor documental Mercantil disposaràs d’una eina de gestió integral de documentació d’empresa que et permet estalviar temps i diners amb total seguretat.

 • Gestió de factures. 

Digitalització, càrrega, organització, visualització i validació de totes les factures. Permet integrar les dades amb l’ERP que disposi la teva empresa, per tenir sota control les factures de proveïdors.

 • Signatura digital.

DOCUGestiona incorpora sistemes de signatura i validació per agilitzar els processos de comunicació i entrega dels documents.Les nostres modalitats de firma biomètrica, electrònica i certificada digital, compleixen tots els requeriments legals per donar validesa a la documentació de les empreses, ja sigui en l’àmbit laboral com en el mercantil.

 • Auditoria de Ciberseguretat.

Auditoria perquè l’empresa conegui la situació actual en què es troba. Realitzem l’anàlisi de riscos i lliurem el pla director amb les accions a realitzar per tal d’estar protegida.

 • Formació en Ciberseguretat de treballadores i treballadors.

Sessió presencial o virtual de formació i conscienciació on els treballadors i treballadores aprendran de forma senzilla i pràctica com millorar la seguretat al seu lloc de treball. Saber quan es pot obrir i quan no un correu i com es pot navegar de forma segura.

 • Monitorització de la Seguretat de l’empresa.

Oferim la ciberseguretat com a servei amb una quota mensual on l’empresa se’n pot despreocupar.

 • Còpies de seguretat al núvol.

Servei de pagament per ús per disposar de còpies, tant locals com al núvol, i poder tenir tranquil·litat per si mai hi ha qualsevol incident.

 • Seguretat perimetral.

Disposem de solucions que s’ajusten a cada empresa. Treballem amb Fortinet i Guardicore, entre d’altres.

 • Robotització de processos (RPA).

Ajudem a les organitzacions de tot tipus d’estructura i sector a implementar softwares informàtics que fan possible que un robot, integri accions d’interacció humana en sistemes digitals, per executar processos per guanyar en eficiència i productivitat.

 • Lloc de treball amb Google Workspace i Microsoft 365.

Som partners de Google i Microsoft i oferim l’assessorament necessari per utilitzar amb eficàcia tant Google Workspace com Office 365.

 • Administració de sistemes i migració al núvol.

T’ajudem a crear el pla de sistemes i t’assessorem per poder portar els servidors al núvol. També administrem els servidors, tant al CPD com al núvol.

 • Antivirus.

Som partners dels principals fabricants d’antivirus del mercat.

 • Seguretat legal.

Oferim un servei personalitzat d’auditoria i implementació per part d’un advocat/a especialitzat/a.

About us

On ens pots trobar

Ens pots trobar  al carrer Garbí, 88-90, 08397 Pineda de Mar (Barcelona)

Vols parlar amb SERHS Serveis TIC?

Si tens alguna pregunta, o vols una altra forma de posar-te en contacte t’oferim el correu electrònic i el número de telèfon de la Responsable de l’equip de SERHS Serveis. No ho dubtis i contacta’ls!