Skip to main content

Fitxa de Soci

Martín Ruiz

Martín Ruiz

Administrador i director tècnic

Descripció

La nostra empresa és especialista, des de 2003, en sistemes i xarxes de telecomunicacions de tot tipus. Tenim projectes de referència a nivell mundial, com a Qatar o Califòrnia, però estem molt focalitzats a Catalunya per proximitat.

Els projectes estan molt relacionats amb les xarxes cablejades o WiFi/WiMAX, i videovigilancia i seguretat.

Realitzem projectes a mesura per als clients i ens adaptem a les seves necessitats de subministre, instal·lació, configuració i manteniment de xarxes i sistemes i treballem en sinèrgia amb ells per a proporcionar-los valor i millores en tots els àmbits tecnològics.

Som una empresa amb una gran implicació als projectes i que proporcionem valor afegit per aconseguir una reducció de costos i millores de gestió interna a tots els clients, que acostumen a recomanar-nos a d’altres, creant així una gran xarxa de clients interconectats entre si.

Treballem per a empreses, ajuntaments i proveidors d’Internet i som distribuidors de productes informàtics de tot tipus.

Serveis

  • Xarxes de telecomunicacions

  • Xarxes smart WiFi i smart WiMAX

  • Videovigilància i seguretat

  • Serveis tecnològics, Internet i xarxes temporals per a events

  • Consultoria, manteniment i suport informàtic
About us

On ens pots trobar?

Pots trobar-nos a c/Alcalde Josep Abril, 9 (Mataró).

Vols parlar amb Ibersystems?

Si tens alguna pregunta o vols una altra forma de posar-te en contacte, t’oferim el correu electrònic i el número de telèfon de Ibersystems. No ho dubtis i contacta’ls!