Skip to main content

“Oficina Acelera pyme para Entornos Rurales” al Maresme

El projecte

GENTIC entra dins la xarxa d'”Oficinas Acelera Pyme”, formant part concretament de l’Oficina “OAPrural Secartys/Sinergia”. El projecte ha estat engegat per Red.es, entitat pública adscrita al Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital a través de la Secretaria d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial.

La subvenció

Les Oficines Accelera pime rurals posades en marxa en tota Espanya per Red.es, entitat pública adscrita al Ministeri per a la Transformació Digital i de la Funció Pública a través de la Secretaria d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial, compten amb un import d’ajuda concedida de 21.085.205,77€, sent l’import de l’ajuda màxima el 80% del pressupost subvencionable. El beneficiari cofinançarà el percentatge restant. Les actuacions són finançades pel Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència a través dels fons Next Generation EU, en el marc de l’agenda Espanya Digital 2026 i el Pla de Digitalització de Pimes 2021-2025, la quarta mesura de les quals de l’eix d’actuació, “Digitalització bàsica per a les Pimes.

La teva oficina al Maresme

Des de l’oficina OAP Rural Secartys/Sinergia, conjuntament amb GENTIC, impulsem la digitalització de les empreses de nova creació, petites i mitjanes empreses, autònoms i emprenedors, ubicats a municipis amb una població inferior a 20.000 habitants i situats a la comarca del Maresme.

Serveis com a OAP Rural:

Assessorament personalitzat

Jornades de sensibilització

Connectar oferta i demanda tecnològica

Vols més informació?

Si creus que et podem ajudar, no dubtis en contactar-nos. El nostre equip buscarà la solució que millor s’adapti a les teves necessitats, incloent-la dins les condicions del projecte OAP Rural.