Skip to main content

GENTIC, “Oficina Acelera pyme para Entornos Rurales” al Maresme

El projecte

GENTIC s’inclou dins la xarxa d'”Oficinas Acelera Pyme” engegada per Red.es, entitat pública adscrita al Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital a través de la Secretaria d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial.
Amb un pressupost global de 23,8 milions d’euros, Red.es aportarà fins al 80% del pressupost subvencionable i les entitats beneficiàries la resta. Les actuacions estan finançades pel Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència a través dels fons Next Generation EU, en el marc de l’agenda Espanya Digital 2025 i el Pla de Digitalització de Pimes 2021-2025, la quarta mesura de l’eix d’actuació “ Digitalització bàsica per a les PIMES”, inclou la creació d’aquesta xarxa d’oficines accelera pime.

GENTIC, la teva oficina al Maresme

Des de GENTIC impulsem la digitalització de les empreses de nova creació, petites i mitjanes empreses, autònoms i emprenedors, ubicats a municipis amb una població inferior a 20.000 habitants i situats a la comarca del Maresme.

Els nostres serveis com a OAP Rural:

Assessorament personalitzat

Jornades de sensibilització

Connectar oferta i demanda tecnològica

Vols més informació?

Si creus que et podem ajudar, no dubtis en contactar-nos. El nostre equip buscarà la solució que millor s’adapti a les teves necessitats, incloent-la dins les condicions del projecte OAP Rural.