Skip to main content
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Premis MÉS Mataró

15 maig - 6:00 pm a 8:00 pm

Els Premis MÉS Mataró – Empresa – Societat tenen per objectiu promoure la integració de les polítiques de responsabilitat social (RS) en les iniciatives empresarials, al mateix temps que volen contribuir al desenvolupament socioeconòmic responsable de Mataró i promoure bones pràctiques de RS que puguin servir de referència de manera que incentivin la transferibilitat i la intercooperació.

Els Premis Més Mataró – Empresa – Societat estaran dividits en tres categories: grans i mitjanes empreses, petites empreses o microempreses i professionals autònoms. Els guanyadors de cadascuna de les tres categories rebran una dotació econòmica de 2.000 €, el reconeixement per part del Consell Econòmic i Social i l’Ajuntament de Mataró així com el suport en la promoció i presència a mitjans de la iniciativa guanyadora.

Aquests guardons els promou el Consell Econòmic i Social de Mataró, l’òrgan de concertació, consulta i participació conformat pels principals agents representatius del sector empresarial i sindicat, i l’Ajuntament de Mataró. Esdevé un ens de referència per a la creació d’opinió en matèria de desenvolupament econòmic de Mataró que té per funció obrir línies de treball i propostes en l’àmbit econòmic i social, per tal de contribuir a la transformació i consolidació del model de desenvolupament local de la ciutat.

L’entrega dels Premis MÉS Mataró – Empresa – Societat 2024 es farà dimecres 15 de maig de 18 a 20 h al Cafè Nou (La Riera, 119, Mataró), dins de la jornada anual del Consell Econòmic i Social de Mataró.

Mostra els detalls

Data:
15 maig
Hora:
6:00 pm a 8:00 pm
Lloc web:
https://www.mataro.cat/sites/consell-economic-i-social/premis-mes-mataro-empresa-societat

Recinte

Cafè Nou
La Riera, 119
Mataró, Barcelona Espanya
+ Mapa de Google

Organitzador

Ajuntament de Mataro