Skip to main content
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Ergonomia i Psicosociologia amb Igualtat de Gènere

12 juliol , 2023 - 10:00 am a 12:30 pm

Els nous canvis socials i legals en relació amb la perspectiva de gènere han anat introduint a la societat i a les empreses una sèrie d’aspectes de millora en la seva gestió.

Les empreses estan començant a adaptar-se a aquesta qüestió de manera pràctica, mitjançant diverses accions i procediments pràctics. S’han trobat dificultats en l’adaptació a la pràctica de les diferents qüestions de gènere i s’han anat resolent mitjançant aquests avenços, de diferents maneres, depenent de les circumstàncies de cada empresa.

Per tot això, es tracta de traslladar les pràctiques d’empreses pioneres perquè totes les altres puguin beneficiar-se del camí recorregut i de les millores introduïdes.

La psicosociologia ha estat una de les matèries pioneres en l’abordatge de la perspectiva de gènere, juntament amb l‟ergonomia des d‟on fins i tot algunes metodologies distingeixen entre diferents sistemes de càlcul.

Els riscos psicosocials, a més, inclouen factors de risc com compensació o altres organitzacionals, que poguessin estar marcats per una perspectiva de gènere, per això es tracta d’identificar com es poden abordar els treballs pràctics, per poder obtenir-ne informació.

Mostra els detalls

Data:
12 juliol , 2023
Hora:
10:00 am a 12:30 pm
Lloc web:
https://www.foment.com/es/events/ergonomia-y-psicosociologia-con-igualdad-de-genero/

Organitzador

Oficina Tècnica de Prevenció de Riscos Laborals
Visualitza el lloc web de Organitzador