Skip to main content

Fitxa de Soci

Rafael Alcón Díaz

Director Associat

Descripció

ESCURA CONSULTING MARESME és una franquícia territorial de la marca ESCURA CONSULTING. Assessoria Empresarial i Consultoria.

Apostem per la innovació i el desenvolupament de nous projectes empresarials, en aquest sentit des de fa anys col·laborem amb diferents entitats donant suport a les empreses i als nous emprenedors.

El coneixement especialitzat de la normativa, entorn empresarial espanyol i català, i l’experiència client ens ha permés estandarditzar els processos, havent desenvolupat una metodologia i uns processos informàtics que ens permet posar a disposició de les empreses serveis d’alt valor a un baix cost.

En aquesta nova economia digital, ampliem el nostre compromís reinventant la protecció 360º, una manera d’entendre i protegir el teu negoci, sent la nostra prioritat les empreses TIC, les més digitalizades, per acompanyar-les cap a una Societat Digital Ètica.

Serveis

  • Responsabilitat penal de les persones jurídiques

  • Privacitat i seguretat

  • Servei Analytics

  • Administració d’Empreses

  • Internacionalització

About us

On ens pots trobar

Ens pots trobar Plaça Josep Tarradellas, 9 (Vilassar de Mar).

 

Vols parlar amb Escura Consulting?

Si tens alguna pregunta o vols una altra forma de posar-te en contacte, t’oferim el correu electrònic i el número de telèfon de Escura Consulting, no ho dubtis i contacta’ls!