Skip to main content

Taula rodona “Fer-se gran al S. XXI, el nou entorn 4.0”


  • Inscripcions fins el 26/02/2020
  • Sala Laia l’Arquera – Tecnocampus

Descripció

Gentic organitza aquesta interessant sessió enel marc de la Mobile Week Mataró 2020 al voltant del nou entorn 4.0 i de com adaptar-s’hi.

Taula rodona / debat de com s’estan creant les ciutats intel·ligents del futur, les noves aplicacions per millorar la salut i el benestar de la gent gran i la cultura d’Innovació que ho fa possible. La tecnologia és i ha de ser una palanca de canvi per desenvolupar solucions adaptades a les persones. Volem acostar la tecnologia als ciutadans i mostrar que pot ser un element transformador pel seu benestar.

Envellir és un privilegi, construir un futur per la gent gran és una necessitat i una prioritat: Smart Cities, Intel·ligència artificial, Realitat Virtual, IoT, BigData, Blockchain, Computació Quàntica, 5G, Indústria 4.0… Tecnologies i conceptes abstractes que estan provocant transformacions radical del mon.

D’aquest futur i d’aquesta realitat conversarem en una taula d’experts de luxe:

  • Jordi Marin,  Primer Director General del Tecnocampus, Secretari  de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya, Director del Centre d’Excel·lència Global Smart Cities de Indra i Director General de Microsoft Catalunya, actualment Advisor i Partner i membre consells…
  • Roc Fages, amb més de 15 anys desenvolupant models i projectes d’innovació per al sector públic i privat, és Co-fundador de la Startup d’estratègia digital Cink Shaking Business. Actualment és Assessor d’Innovació de l’Hospital Universitari de Bellvitge i de la Gerència Metropolitana Sud.
  • Joan Gil, CEO y Fundador de Cube Technology y myHEALTH WATCHER
    Periodista i emprenedor, apassionat per la ciència i la tecnologia. 

Modera l’Albert Cortada, President de GENTIC, Grup d’Empreses de Noves Tecnologies i Director General de la empresa de tecnologia i telecomunicacions SINTELEC

SALA LAIA L’ARQUERA

TECNOCAMPUS

 MATARÓ