Skip to main content

Fitxa de Soci

Albert Cortada

CEO

Descripció

La nostra especialitat és la connectivitat i digitalització de les Small Smart Cities. Catalunya és un territori de grans municipis de petit tamany. Els serveis de sistemes i telecomunicacions a aquests municipis és la nostra especialitat: l’acompanyament en la transformació digital segons les seves necessitats i al ritme adequat.

Subministrem, instal·lem, configurem i proporcionem el manteniment integral d’infraestructures de telecomunicacions corporatives per a municipis amb l’objectiu de proporcionar valor i millores a través de la tecnologia, tant als ciutadans com al personal corporatiu.

L’aplicació de serveis de telecomunicacions a través d’un operador de valor afegit com Sintelec proporciona una optimització de recursos, un important estalvi i una independència per al desenvolupament i digitalització de les organitzacions

Serveis

  • Xarxes de telecomunicacions

  • Sevei de banda ampla

  • Servei Smart Wifi integral

  • Videovigilància

  • Manteniment i suport d’informàtica

About us

On ens pots trobar

Ens pots trobar  al carrer Torrijos 8, 08302 Mataró (Barcelona). Obrim de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 i tardes de 15.30 a 19.00.

Vols parlar amb Sintelec?

Si tens alguna pregunta o vols una altre forma de posar-te en contacte t’oferim el correu electrònic i el número de telèfon de Sintelec, no ho dubtis i contacta’ls!